Jednoduché karbanátky II.


Autor:   Vloženo v 18:02:00 dne 09.12.2008

Přísady: 500kg mletého masa (vepřové, hovězí nebo mix), 2 vejce, 100g eidamu, 1 houska, mléko, 2 lžíce hořčice, majoránka, mletá sladká paprika, sůl, pepř, olej

Postup: Housku nakrájíme na malé kostičky a namočíme na 10min do mléka. Z namočených housek mléko pak rukou vymačkáme. Maso smícháme s vejci, kořením, hořčicí, nastrouhaným eidamem, namočenou houskou a se třemi lžícemi strouhanky. Z masové směsi uděláme karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance. Karbanátky pak na lžíci oleje osmažíme na pánvi.

Ke karbanátkům je nejlepší bramborová kaše nebo případně brambory. Recept je na tři porce.

Štítky: Mleté maso

Kategorie: Vepřové maso: Smažené
                  Hovězí maso: Smažené


Obtížnost receptu

Obtiznost2



Hodnocení receptu

Výsledná známka: 1   Hlasováno bylo: 1x

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Mrkvové hamburgery
Jednoduché karbanátky I.
Tradiční italské lasagne
Gulášová polévka


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK