Bramboráky


Autor:   Vloženo v 14:13:44 dne 05.05.2009

Foto receptu

Přísady: 10 brambor, 2 vejce, hladká mouka, 5 stroužků česneku, majoránka, sůl, pepř

Postup: Brambory a česnek oloupeme a umyjeme. Najemno nastrouhané brambory smícháme s vejci, prolisovaným česnekem a kořením (3 lžíce majoránky, 2 lžičky soli, 1 lžička pepře) . Do těsta postupně přimícháváme mouku (přibližně 4 lžíce), dokud těsto není dostatečně husté.

Z těsta na oleji osmažíme bramboráky z obou stran. Hodí se jako příloha nebo i samotné. K bramborákům je taky vynikající syrové kysané zelí.

Štítky: Brambory

Kategorie: Ostatní


Obtížnost receptu

Obtiznost2



Hodnocení receptu

Výsledná známka: 1   Hlasováno bylo: 1x

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Zapékané brambory s brokolicí
Italské zapékané brambory
Zapékané brambory
Zapečené brambory s tvarohem


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK