Pivní gulášek II.


Autor:   Vloženo v 20:20:59 dne 19.10.2008

Foto receptu

Přísady: 0,5kg vepřové plece (může být i bůček), 0,5kg cibule, 4 rajčata, 100g baby karotky, 50g hrášku, 0,5l světlého 12° piva, kečup, sádlo, mletá sladká paprika, sůl, pepř

Postup: Na sádle v hrnci zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kostky nakrájené osolené maso a za občasného míchání ho opražíme. Rajčata nakrájíme na půlměsíčky, ty ještě pak rozpůlíme a papriku nakrájíme na čtverečky. Nakrájenou zeleninu, hrášek, baby karotkou a dvě lžíce sladké papriky přidáme do hrnce, podlijeme půlkou piva a 20 minut dusíme. Poté přidáme 3 lžíce kečupu, zbytek piva. Dovedeme k varu a ještě cca 45min. vaříme. Na závěr dochutíme solí a pepřem.

Guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo s chlebem.

Štítky: Guláš, Knedlík, Pivo, Omáčka, Rajčata

Kategorie: Vepřové maso: Dušené


Obtížnost receptu

Obtiznost3



Hodnocení receptu

Tento článek ještě nebyl ohodnocen.

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Pivní gulášek
Tradiční hovězí guláš
Segedínský guláš
Gulášová polévka


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK