Stew po česku


Autor:   Vloženo v 20:32:26 dne 19.10.2008

Foto receptu

Přísady: 0,3kg hovězího masa (krk nebo zadní), 4 mrkve, 4 brambory, 1 cibuli, rozmarýn, tymián, 1 bobkový list, 5 kuliček nového koření, 5 kuliček celého pepře, sůl, olej

Postup: V hrnci na oleji zpěníme na střední kouksy pokrájenou cibuli. Přidáme na malé kousky nakrájené osolené maso a chvíli ho osmahneme, aby se zatáhlo. Pak hrnec přiklopíme pokličkou a na mírném plameni dusíme cca 20min. Mezitím nakrájime mrkev a syrové brambory na větší kousky. Ty pak spolu s kořením přidáme do hrnce, zalijeme 1l vody a vaříme, dokud zelenina nezměkne (asi 40min).

Štítky: Polévka z vývaru

Kategorie: Polévky


Obtížnost receptu

Obtiznost1



Hodnocení receptu

Tento článek ještě nebyl ohodnocen.

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Zeleninová polévka s nudlemi
Červená zeleninová polévka
Cibulová polévka
Tomatová polévka
Žampionová polévka


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK