Boloňské těstoviny I.
Autor: Michal Bednář Vloženo v 19:28:57 dne 28.10.2008
Přísady: 0,5kg mletého masa, 1 balení těstovin, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 rajčatový protlak, kečup, 1dcl červeného vína, eidam, niva, mletá sladká paprika, provensálské koření, bazalka, olej, sůl
Postup: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi se lžící oleje. Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem, kořením a přidáme na pánev. Maso na pánvi vařečkou rozdrtíme. Až bude maso hotové, přidáme 1dcl vína, protlak, podle chuti kečup a 10min povaříme. Mezitím připravíme těstoviny podle návodu. Uvařené těstoviny na talíři přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhanými sýry.
Štítky: Špagety, Mleté maso
Kategorie: Těstoviny:
Vařené