Boloňské těstoviny I.


Autor:   Vloženo v 19:28:57 dne 28.10.2008

Přísady: 0,5kg mletého masa, 1 balení těstovin, 1 cibule, 3 stroužky česneku, 1 rajčatový protlak, kečup, 1dcl červeného vína, eidam, niva, mletá sladká paprika, provensálské koření, bazalka, olej, sůl

Postup: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi se lžící oleje. Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem, kořením a přidáme na pánev. Maso na pánvi vařečkou rozdrtíme. Až bude maso hotové, přidáme 1dcl vína, protlak, podle chuti kečup a 10min povaříme. Mezitím připravíme těstoviny podle návodu. Uvařené těstoviny na talíři přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhanými sýry.

Štítky: Špagety, Mleté maso

Kategorie: Těstoviny: Vařené


Obtížnost receptu

Obtiznost2



Hodnocení receptu

Tento článek ještě nebyl ohodnocen.

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Boloňské těstoviny II.
Špagety al pomodoro
Špagety Carbonara
Špagety se salámem


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK