Pizza Salami
Autor: Michal Bednář Vloženo v 19:17:05 dne 09.01.2009
Přísady: 10dkg suchého salámu, 10dkg uzeného česnekového boku, 1 cibule, vypeckované černé a zelené olivy, 10dkg eidamu nebo mozzarely, 10dkg nivy, 1 rajčatový protlak, 3 lžíce kečupu, 1 lžíce oleje, 3 lžíce sušené bazalky, voda a těsto na pizzu
Postup: V kastrolku smícháme protlak, kečup, lžíci oleje a bazalku. Směs naředíme trochou vody (nesolíme, olivy a niva jsou dost slané samy o sobě). Těsto na pizzu potřeme omáčkou, poskládáme salámem, na klínky nakrájenou cibulí a rozpůlenými olivami. Pizzu dáme péct do předehřáté (cca 220°C) trouby asi na 20min. Pět minut před vyndáním ještě posypeme nastrouhaným sýrem.
Štítky: Pizza
Kategorie: Ostatní