Pikantní vepřové na červeném víně


Autor:   Vloženo v 17:46:56 dne 25.01.2009

Foto receptu

Přísady: 0,5kg vepřové kýty, 0,2kg tučnějšího vepřového boku, 2 pikantní paprikové klobásy, 3 cibule, 2dcl červeného vína, mletá sladká paprika, sůl, pepř

Postup: Obě masa nakrájíme na nudličky a klobásu na čtvrtkolečka. Cibule nasekáme na větší kousky a dáme s masem do pekáčku. Vše osolíme, opepříme, přidáme mletou papriku a zalijeme vínem. Můžeme ještě podlít trochou vody a dáme do trouby na hodinu péct při 200°C.

Jako příloha se hodí rýže.

Štítky: Ostatní

Kategorie: Vepřové maso: Pečené


Obtížnost receptu

Obtiznost2



Hodnocení receptu

Tento článek ještě nebyl ohodnocen.

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Zapečené vepřové plátky se šlehačkou
Játrová paštika
Karamelová slivovice
Plněná rajčata


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK