Francouzský cibulový koláč


Autor:   Vloženo v 10:52:05 dne 09.07.2009

Foto receptu

Přísady: 200g plátků anglické slaniny, 250ml zakysané smetany, 200g eidamu, 3 stroužky česneku, sůl, pepř a těsto na pizzu

Postup: Smícháme prolisovaný česnek, smetanu a podle chuti osolíme. Připravené těsto na pizzu potřeme česnekovou smetanou, přidáme na klínky pokrájenou cibuli, rozpůlené plátky slaniny a dáme péct do předehřáté (cca 220°C) trouby asi na 20min. Pět minut před vyndáním ještě posypeme nastrouhaným sýrem.

Štítky: Pizza

Kategorie: Ostatní


Obtížnost receptu

Obtiznost2



Hodnocení receptu

Výsledná známka: 1   Hlasováno bylo: 1x

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Pizza Hawai
Pizza Salami
Těsto na pizzu
Těsto na pizzu II.


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK