Kuřecí prsa s broskví
Autor: Michal Bednář Vloženo v 22:25:30 dne 19.01.2010
Přísady: 4 kuřecí prsa, 250g broskvového kompotu, 150g parmezánu, sůl, pepř, máslo
Postup: Na pánvi rozpustíme lžíci másla. Kuřecí prsa osolíme, opepříme a zprudka je opečeme na másle z obou stran. Po 4 minutách prsa vyjmeme, posypeme je parmezánem a dáme je na 15 minut zapéct do předem rozehřáté trouby na 200°. Mezitím do výpeku z prsou přidáme půlky broskví i se šťávou a krátce prohřejeme.
Hotová prsa i broskve napříč nakrájíme na 0,5cm plátky a podáváme zalité teplou štávou z broskví. Jako příloha se hodí hranolky nebo vařené brambory. Recept vyjde na 4 porce.
Štítky: Ostatní
Kategorie: Drůbeží maso:
Smažené