Jednoduché karbanátky I.


Autor:   Vloženo v 13:11:48 dne 28.05.2008

Foto receptu

Přísady: 500g mletého masa (vepřové, hovězí nebo mix), 1 vejce, strouhanka, olej, 3 lžíce horčice, majoránka, sůl

Postup: Maso smícháme s hořčicí, vejcem a strouhankou. Strouhanky dáme podle potřeby, aby směs držela pohromadě. Přidáme dvě lžičky majoránky a jednu soli. Směs pořádně prohněteme a vytvoříme malé karbanátky. Na pánve přidáme tři lžíce oleje a mírně rozpálíme, pak přidáme masové karbanátky a pomalu smažíme z obou stran, dokud maso není dobře propečené.

Ke karbanátkům se nejvíce hodí brambory nebo bramborová kaše. Jídlo vyjde na 3 porce.

Štítky: Mleté maso

Kategorie: Vepřové maso: Smažené
                  Hovězí maso: Smažené


Obtížnost receptu

Obtiznost2



Hodnocení receptu

Tento článek ještě nebyl ohodnocen.

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Mrkvové hamburgery
Jednoduché karbanátky II.
Tradiční italské lasagne
Gulášová polévka


Příspěvky

Vložil:    Vloženo v 08:33:58 dne 19.01.2010
Smažba!!!:)
Vložil:    Vloženo v 19:07:06 dne 02.06.2008
jasně, smažíme :-D

Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK