Knedlo, zelo, vepřo


Autor:   Vloženo v 22:44:45 dne 18.06.2008

Foto receptu

Přísady: 800g vepřového bůčku, 500g kyselého zelí, houskový knedlík, 2 česneky, 3 cibule, sůl, kmín

Postup: Maso nakrájíme na silnější plátky, cibuli na střední kousky a česnek na plátky. Do pekáčku dáme maso, cibuli a česnek. Posypeme lžicí kmínu, osolíme a zalijeme vodou, tak asi 1cm. Pekáček zakryjeme a pečeme alespoň hodinu na 200°C a pak ještě 20minut odkryté. Zelí stačí v kastrolku prohřát (můžeme k němu přidat cibuli a kmín).

Jako příloha se hodí jedině houskový knedlík. Recept je pro čtyři porce.

Štítky: Zelí, Knedlík

Kategorie: Vepřové maso: Pečené


Obtížnost receptu

Obtiznost1



Hodnocení receptu

Tento článek ještě nebyl ohodnocen.

1    2    3    4    5 (nejhorší)   

Podobné recepty

Zapečené vepřové plátky se zelím
Segedínský guláš
Kuře na pivě
Zelňačka


Vlož příspěvek

 VÁŠ PŘÍSPĚVEK